Kom bij ons werken als Schoonheidsspecialiste

Als onze nieuwe collega zal je parttime/fulltime komen te werken binnen een gezellig team van specialisten met ieder een eigen specialisatie.
Je adviseert klanten op een inspirerende manier over onze behandelingen en producten.. De behandelingen voor onze nieuwe collega bestaan voornamelijk uit gezichtsbehandelingen, (laser) ontharing, epileren en harsen. Ook ben je in staat de klant een uitgebreid huidanalyse en productadvies te geven

Kom bij ons werken als Kapster

Ben jij een hartelijke, gastvrije en zelfstandige kapster met passie voor het vak woonachtig in Amsterdam of omgeving. Kappersdiploma niveau 4 met 2 a 3 jaar ervaring is gewenst. Vind je het ook leuk om onderdeel te zijn van een klein, jong team specialisten? Dan is Roza Beautycentre in Amsterdam de ideale plek voor jou!

Kom bij ons werken als Huidtherapeute

Bij Roza Beautycentre zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste huidtherapeute voor 8 tot 20 uur per week. Ben jij een enthousiaste, spontane huidtherapeut waar klanten met een goed gevoel heen komen en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een klein, jong team specialisten? Dan is Roza Beautycentre in Amsterdam de ideale plek voor jou!

× Chat met Roza Beautycentre