Standaard Gezichtsbehandeling

Onder de standaard gezichtsbehandeling verstaan we de klassieke gezichtsbehandeling. Deze is geschikt voor alle huidtypes en hierin wordt de huid allereerst grondig gereinigd. Vervolgens wordt het gelaat gestoomd om alle poriën wagenwijd te openen, zodat alle onzuiverheden gemakkelijk weggehaald kunnen worden. De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend en verzachtende masker en ten slotte een zeer ontspannende gezichtsmassage. Heeft u last van acné? In dat geval is de Acné behandeling een geschiktere gezichtsbehandeling voor jou.

Acné Gezichtsbehandeling

Een Acné gezichtsbehandeling is een gezichtsbehandeling toegespitst aan de acné huid. Hierin worden alle producten gebruikt die de talgproductie zoveel mogelijk van binnenuit proberen af te remmen. Wij gebruiken bijvoorbeeld in plaats van een peeling, een lijnzaadpakking die de huid verweekt, waarna alle onzuiverheden gemakkelijk weggehaald worden. Alle producten die wij gebruiken zijn op natuurlijke basis, zonder toevoegingen.

Microdermabrasie

Heeft u juist last van littekens of pigmentvlekken, of wilt u gewoon een zachtere huid? Dan is microdermabrasie de juiste behandeling voor jou!
Microdermabrasie is een geavanceerde manier om de huid te peelen. Met behulp van speciale apparatuur wordt heel nauwkeurig een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Door deze behandeling wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken en de productie van collageen en elastine te verhogen. Ook verbetert de doorbloeding aanzienlijk. Het resultaat; een mooie, gezonde en frisse huid die zacht en soepel aanvoelt.

Microdermabrasie is een methode om een stralende, jonge huid te krijgen. Deze behandeling

  • stimuleert de celgeneratie
  • verminderd littekens en rimpels
  • behandeld acné en een onzuivere huid
  • verminderd pigmentvlekken
  • verbeterd een slecht doorbloede en/of verouderde huid
  • verwijderd dode huidcellen of een verhoorning van de opperhuid
  • maakt oneffenheden minder zichtbaar

De schoonheidsspecialistes hebben een speciale training gevolgd met de Ecuri-Medical-Dermabrasion waardoor u zeker bent van een professionele en effectieve behandeling. Allereerst wordt de behandeling nauwkeurig met u besproken, zodat uw verwachtingen en onze mogelijkheden helder zijn en zo een maximaal resultaat behaald kan worden. Na de voorbespreking volgt de eerste behandeling, waarbij met de Ecuri-Medical-Dermabrasion vrijwel pijnloos de dode huidcellen en oneffenheden verwijderd worden. Afhankelijk van het door u gewenste resultaat wordt een enkele losse behandeling uitgevoerd, of wordt met u een kuur van 6 behandelingen afgesproken.

Maak nu een afspraak en kom snel langs voor een behandeling of consult

Wij zijn gesloten vanaf 12 augustus tot 26 augustus. Vanaf 27 augustus gaan de deuren weer voor u open.

× Chat met Roza Beautycentre