Laser ontharing

Een laser is een apparaat waarin, met behulp van een kristal en een hoge elektrische spanning, een sterk geconcentreerde, smalle bundel evenwijdig licht van één golflengte en één fase wordt opgewekt. Het kenmerk van laser is dat de energie van de lichtstraal buitengewoon geconcentreerd en intens is.

Lightsheer ET Diode Laser

De Lightsheer ET Diodelaser is een geavanceerde technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren permanent te verwijderen.
De LightSheer ET is het meest bekende systeem voor het bereiken van permanente haarreductie. De geïntegreerde contactkoeling (Chilltip), instelbare pulsduur tot 400ms en fluence zorgen voor een vertrouwd en optimaal resultaat. De LightSheer wordt gezien als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarreductie en is effectief, veilig en snel. Deze Laser behoort tot de beste ontharingslasers ter wereld en onderscheid zich op meerdere punten van zijn concurrenten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA is goedgekeurd.

De Lightsheer ET Diodelasers worden geleverd door de Firma Lumenis. Dit is een firma die al 20 jaar wereldwijd laserapparatuur aan ziekenhuizen en klinieken levert. Onderzoekers van de Harvard Universiteit in de Verenigde Staten hebben de effectieve resultaten van deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd.

Hoeveel behandelingen zijn ervoor nodig?

Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen variërend van 4 tot 8 weken. Per behandeling is er maximum een haarreductie van 20%, maar uiteindelijk is het resultaat en het aantal behandeling geheel van het individueel afhankelijk (genetische aanleg, man/vrouw, huidtype, haartype, hormoonhuishouding etc.)

Het gaat als volgt: Haren hebben een bepaalde groeicyclus zoals de anagene, katagene en telogene fases. De meest belangrijke fase om het haar definitief te verwijderen is de anagene fase. Alleen de haren die zich in de anagene fase (actieve groeifase) bevinden, kunnen definitief vernietigd worden. Het totale aantal behandelingen kan per persoon verschillen, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren zoals hormoonhuishouding, geslacht en genetische aanleg.

Maak nu een afspraak en kom snel langs voor een behandeling of consult
× Chat met Roza Beautycentre