Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een techniek voor definitief ontharen die ver voor alle ontharingslasers al bestond. Deze techniek bestaat al voordat de lasers waren uitgekomen. Bij elektrisch ontharen wordt er een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje verbrand de haarwortel permanent.

Voordelen

Bij Laser Ontharing zijn er een aantal indicaties waaraan de klant dient te voldoen. De haren dienen donker gepigmenteerd te zijn en mogen niet te dun zijn. Als dat wel het geval is, is deze klant onbehandelbaar voor laser. Een groot voordeel van elektrisch ontharen is dat deze methode geschikt is voor het verwijderen van licht getinte beharing. Alle blonde, grijze, witte en rossige haren die niet met de Laser behandeld kunnen worden, zijn geheel behandelbaar met elektrisch ontharen. Een ander voordeel is dat elektrisch ontharen geschikt is voor kleur en nauwkeurige oppervlaktes.

Nadelen

Bij elektrisch ontharen worden alle haren één voor één behandeld. Deze behandeling wordt vaak tijdrovend ervaren. Elektrisch ontharen is dan ook niet aan te raden voor hele grote oppervlakten zoals hele benen, maar wel ideaal voor op het gezicht.

Maak nu een afspraak en kom snel langs voor een behandeling of consult
× Chat met Roza Beautycentre